Slip for besværet – køb dine præservativer online inden du tager på tur

z2

Næste alle mandspersoner har prøvet det – det der med at man står i supermarkedet, i kiosken, på tanken eller på apoteket og føler sig flov. Nogle piger har også prøvet det, at man må købe flere forskellige størrelser og typer, fordi man ikke kender størrelsen på sin kærestes penis.

Man kan spare tid, penge og undgå genertheden, hvis man køber sine kondomer online. De  online webshops har gjort det let for danskere i alle aldre at købe præservativer, eller gummimænd, som de kaldes i daglig tale.

Køb kondomer online og prøv flere varianter

I dagligvarebutikker og andre fysiske steder i ens nærområde kan man få de mest basale typer af kondomer. Nogle er almindeligt glatte, andre med riller og dutter og nogle steder kan man nu også få de nyere climax og performance intense.

Går man derimod online og bestiller hjem til en hed weekend, eller blot ønsker at prøve noget nyt i hverdagen, vil man blive mødt af mange flere forskellige typer. Der findes kondomer, hvor det ikke kun er på ydersiden at der er riller og dutter – så kan manden også mærke det sjove.

Der findes også et større udvalg af kondomer med smag og forskellige fede neonfarver online, hvilket ikke er så tilgængeligt i fysiske butikker. Ved at købe online kan man også bestille hjem i mindre partier, således at man kan prøve noget nyt uden nødvendigvis at købe en 10-pak.

Mere sjov og mindre flovhed ved køb af kondomer online

Webshops har åbnet op for en ny og spændende verden for både piger, drenge, mænd og kvinder. Man kan med garanti slippe sin generte og flove side og blot købe løs, så længe man sidder i trygge rammer indenfor privatlivets fire vægge.

Mange mænd benytter den online købemulighed til at afprøve nye kondomtyper, der både kan forstærke erektionen og samtidig gøre, at man holder længere før orgasmen melder sig. På nettet finder du webshops, som forhandler en lang række forskellige mærker, der hver især kan noget specielt, eller blot er kendt for deres kvalitet.

Mærker såsom RFSU, Durex, Wingman og Worlds Best er kendt for kvalitet, humor, forskellige erektionsholdende funktioner og yderligere stimuli af kvinden. Kondomer er den eneste præventionsform, der forhindrer både graviditet og kønssygdomme, hvorfor der er god grund til at købe regelmæssigt. Med en opfyldt privatlager kan man altid lave fis og ballade.