Bilen skal bruges i skoven

z2

Det behøver ikke at være tilbage til naturen og helt uden elektronik og teknik, når du skal på skovtur. Med en rigtig lækker bil, kan din skovtur blive en luksus udgave af den klassiske picnic. Inviter din date på en tur i skoven og hold en romantisk picnic med varme i sæderne og god benplads.

Picnic på fire hjul

Der findes en lang række smukke og naturskønne steder i Danmark og selv om du gerne vil forkæle en, der ikke er den store naturelsker, kan du stadig invitere på en lækker picnic, uden frygt for våde bukser eller myre i madpakken.

Pakker du en skøn kurv med eksklusive små retter og lækre drikkevare, bløde tæpper og smukt service kræver det det perfekte spot, hvis romantikken skal blomstre.

Tapas er den perfekte picnic mad, sammen med lækre bær og frisk frugt. Af drikkevare kan du med forel vælge den klassiske champagne eller måske en rigtig god økologisk lemonade serveret kølig i smukke glas.

Du kan overveje at lægge bagsæderne ned og åbne bagsmækken, så I ikke behøver at sidde på jorden, men stadig har den fulde glæde af udsigten, duften og lyden af den skønne natur. På den måde kan I sagtens gå en tur sammen, hvis muligheden og lysten er der. I kan også lægge jer ned og bare nyde stilheden og de skønne omgivelser.

Bil med plads til picnic

Er du bekendt med leasing, kender du sikkert også til alle de fordele der er i forbindelse med en sådan aftale. I forhold til økonomien betyder det helt enkelt, at du i stedet for en lille to-dørs model har råd til en bil med plads til picnic på bagsædet.

Med en leasingaftale er du et skridt tættere på at få din drømmebil uden at økonomien falder fra hinanden. Derfor er tendensen, at rigtig mange vælger at lease frem for at købe, især, hvis de godt kan lidt at skifte ud med en yngre og hurtigere model med jævne mellemrum.

Leasing er for dig, der er glad for god benplads og gerne vil kunne invitere på luksus picnic med varme i sæderne på din drømmebil, mens du stadig har råd til at fylde kurven med andet end havregryn og ketchup.

Kigger du efter at lease en lækker luksusbil skal du slå et smut forbi nettet, hvor du kan læse om eksempelvis Mercedes leasing.