Sådan pakker du til ferien

z2

Vi kender det alle sammen, det der med at stå i lufthavnen og have glemt passet eller ankomme til hotellet kun for at opdage, at den oplader du helt sikkert havde pakket stadig ligger hjemme på køkkenbordet i Danmark.

Her er et par tips til, hvordan du sikrer dig, at du husker det hele.

Undersøg området

Det er en rigtig god ide at bruge noget ekstra tid på at undersøge det område du skal rejse til. Spørg eventuelt venner og bekendte, der har været der, om der er noget at være opmærksom på. Lad dig inspirere hjemmefra af andres erfaringer og oplevelser, det er altid rart at høre fra folk, der har været der før dig selv. På den måde kan du måske undgå de store pakkefadæser.

Hvis du skal på telttur er det vigtigt at finde ud af, hvad der er i nærheden af pladsen du skal bo på – og hvad du ikke kan få fat i af nødvendigheder der.

Skal du på storbyferie er det altid en god ide at forhøre dig om gode spisesteder og skjulte perler, så kan du koncentrere dig om seværdighederne.

Lav en liste

Ja, det lyder måske dumt og overflødigt, men det er en kæmpe hjælp, især hvis du ikke er super struktureret.

Begynd gerne i god tid og kig gerne listen igennem flere gange. Det er selvfølgelig ikke forfærdeligt at glemme noget derhjemme, men kan det undgås er det jo helt klart at foretrække. Tilpas din liste til den ferie du skal på og husk, at skal du rejse med børn er der dobbelt op på bagage, selv om de er små.

Tjek og tjek igen

Når tingene er pakket, er det en rigtig god ide at tjekke det hele igennem efter listen en ekstra gang. Du behøver måske ikke være helt vildt bange for at glemme dine underbukser eller solbriller, men kontaktlinser, opladere mm. er bare ikke særlig fedt at komme afsted uden.

Herudover er det altid en god ide at pakke de allervigtigste ting i håndbagagen, for en sikkerheds skyld. Det hænder som bekendt, at en kuffert bliver væk på vejen og så er det bare rarest at have de vigtige ting ved hånden. Få et godt indblik i, hvordan det er at rejse som familie her hos Camilla.

I sidste ende skal det dog ikke vælte din ferie, hvis du alligevel glemmer noget. I langt de fleste tilfælde bliver ferien hel fantastisk alligevel.