Tag naturen med indendørs

z2

Elefanttråd er en bestemt form for ståltråd, som du kan få i en række forskellige størrelser med forskellig belægning. En af de mest udbredte former for elefanttråd er den tynde tråd med grønt plastik omkring. Den type elefanttråd bruger vi især til planter, der skal bindes op. Det er altid skønt at være udendørs og nyde naturen, men det er også dejligt at invitere naturen indenfor med flotte planter. Når du tager store, smukke planter ind i hjemmet, kan de have brug for støtte. Her binder mange deres planter op omkring eksempelvis en bambuspind. Elefanttråd er mere skånsomt for planterne, end almindelig ståltråd, og den grønne version gør, at du ikke bemærker tråden rundt om planten. Det ser unægteligt bedre ud, end at binde et stykke rødt garn omkring din nye stueplante. Du kan også bruge denne form for elefanttråd til at binde buketter og til at lave blomsterdekorationer. På den måde er det let at få naturen ind i dit hjem og give boligen nyt liv.

Elefanttråd ude og inde

Mange mennesker nyder at bruge deres ferie på hjemlige sysler, som eksempelvis havearbejde. Elefanttråd findes i forskellige tykkelser og farver, alt efter hvad man skal bruge det til. Udendørs kan det nogle gange være en god idé at benytte en kraftigere elefanttråd. Bredere elefanttråd er handy, hvis du skal binde tungere grene op, eller få planter til at kravle op af en stakit. Elefanttråd er også grundstammen i mange lykkelige haveejeres espalier. I den anden ende af skalaen er der også mennesker, der bruger elefanttråd til at lave smykker, dukker, skulpturer og andre former for dekorationer. Du kan bruge tråden til at afstive alt fra planter til bamser. Derfor giver det mening for alle hobbymennesker, at have en eller flere typer elefanttråd derhjemme, når du gerne vil lave smukke dekorationer. – Uanset om der er tale om at binde grene op eller om at lave et flot smykke.

Elefanttråd til håndarbejde

Elefanttråd er populært i forbindelse med mange former for håndarbejde. Et eksempel er, hvis du skal lave et strutskørt, der skal stå ud til alle sider. I den forbindelse er det smart at flette og forme elefanttråd til at lave skelettet af nederdelen, så den fremstår prangende og i fuld flor. Så selvom du ikke er det store udemenneske, er der også en række sammenhænge, hvor du kan få glæde af at benytte elefanttråd. Indenfor håndarbejde er det blevet populært at eksperimentere med materialerne. Derfor vil du også kunne se eksempelvis tasker, der er hæklet af elefanttråd. Det kan stå alene, eller kombineres med genbrugsmaterialer, så du på den måde får et helt unikt produkt. Uanset hvad du gerne vil lave ude eller inde i din ferie, har vi den type elefanttråd, du netop står og mangler. Der er uanede muligheder med elefanttråd, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen for kreativiteten. Du kan se vores store udvalg af elefanttråd her.