Brug din ammepude i naturen

z2

Vores liv ændrer sig, når vi får et barn. Det er der ingen tvivl om, og det er noget af skønheden, ved at skabe et nyt menneske, og give det liv. Men der kommer også mange bekymringer. Mange mennesker har en tendens til at tro, at de ikke længere kan gøre de ting, de kan lide, når en baby kommer til verden. Det sker især for friluftsmennesker, der ikke overvejer, at de bare kan pakke babysagerne, tage sutteflaske og ammepude under armen og komme ud i naturen. Børn har godt af frisk luft og smukke naturoplevelser, og det er skønt, at amme udendørs. Efter en lang dags vandring eller hiking kan det dog være hårdt at holde baby på armen, når du ammer. Det kan du afhjælpe ved at benytte en ammepude. Ammepuden støtter, så du ikke skal holde hele babys vægt på armen, og det gør amning meget lettere for både mor og barn.

Ammepuden er en lettelse

Nogle mennesker mener, at den er overflødig, og de ligeså godt kan bruge en hovedpude eller hvile baby på armen. Men når du skal amme flere gange om dagen, kan det blive hårdt i arm, ryg og nakke. Her kan den være en store hjælp. Tænk dig at sidde på stranden eller ude i skoven og i ro og mag kunne amme uden at have brug for en sofa til at støtte dig op ad. Ammepuder gør det også lettere for manden at give sutteflaske. Det er altså ikke kun mor, der har glæde af at kunne støtte baby, når det er tid til mad. Det er vigtigt, at der er en god og afslappet stemning, når du ammer eller giver flaske. Hvis du sidder og spænder og bliver irriteret over smerter i arm og ryg, kan det blive en stressende og dårlig oplevelse at amme.

Ammepude og fuglesang

Husk at friluftsliv ikke er en saga blot, når du får børn. Det er skønt at komme ud og få frisk luft og sol i ansigtet ovenpå en lang graviditet. Det er måske det tidspunkt, hvor du har allermest brug for det. Bare koble fra, komme væk fra indkøbsture og busser. Væk fra telefoner, internet og hverdag. Bare være tilstede i nuet og læne dig tilbage med fuglesang, når du på en afslappet måde kan amme ved hjælp af en ammepude.