Den perfekte skjorte til outdoor ferien

z2

En af de stærkeste trends de senere år er outdoor tøj. Det er moderne at vise, at man er et aktivt menneske, og derfor er der sket en rivende udvikling i forhold til outdoor tøj. Det super tjekkede svenske brand Eton har i over 90 år lavet tøj til den stilbevidste mand. Nu satser Eton også på outdoor wear, og forbrugerne har taget godt imod det. Vi kan se, at de mærker, vi normalt forbinder med hiking og udendørs aktiviteter – ligesom sportstøj – bliver mere synlige i gadebilledet. Urbaniseringen af outdoor wear har naturligvis betydet, at mange firmaer er begyndt at føre designs, der matcher denne trend. Svenske Eton er et klassisk firma for gentlemen, og nu lancerer de også eksklusivt casual tøj samt skjorter med korte ærmer. Eton laver tøj af høj kvalitet, der ser fedt ud.

Legenden om Eton

Nu om stunder er det ikke nok at have et godt produkt. Det perfekte produkt har den perfekte historie. – Det narrativ der gør, at et brand skiller sig ud fra et andet. Eton er et eksklusivt mærke til manden, der har alt. Eton har aldrig gået på kompromis med kvalitet eller look, og det kendte gentleman mærke breder sig nu til nye forbrugergrupper. Et eksempel på hvor gennemført Etons design er, at alle skjorter fra Eton består af 45 forskellige dele og er syet med 12.000 sting. Det hele startede i et køkken i nærheden af Göteborg, hvor ægteparret Petterson i 1928 startede en skjorteproduktion i deres køkken. De kaldte sig  “Skjortefabrikken Special”. Skjorterne blev hurtigt populære og blev hurtigt sat i produktion. Eton etablerede sig som en reel skjorteproducent i 1950’erne.

Eton er god kvalitet

Eton er berømte for deres gode kvalitet. Alle deres skjorter er lavet af naturlige bomuldsfibre, og der eksperimenteres løbende med at lave samme høje kvalitet på den mest miljøvenlige måde. Eton Skjorter er designet til at være strygefri, hvilket gør dem praktiske at have med på ferien. Eton får deres skjorter lavet færdigt i Schweiz, hvor de har en aftale med firmaet Alumo, som kan gøre skjorterne strygefri uden brug af kemikalier. Når Etons skjorter har gennemgået produktionsprocessen er de så rengjorte og fri for kemikalier, at en skjorte fra Eton indeholder færre kemikalier end en kop sort te. Eton er altså eksklusivt design, miljøbevidsthed, historiefortælling og får dig til at både have det godt og se godt ud.

Eton skjorter kan købes hos Boston i Roskilde