Hav altid en tube glidecreme med i naturen

z2

Glidecreme kan være smart at have med på tur, når man tager ud af huset. Og så er det faktisk lige meget, hvad man tager ud af huset for at lave. Det kan være, man går en tur i skoven, en tur på stranden, eller måske skal man bare af sted i sommerhus med familien eller vennerne. Men lige som med meget andet, kan man ikke altid lige sige, hvad der kommer til at ske, og netop derfor er det en god idé at have en tube glidecreme med sig, så hvis man har lyst, tid og mulighed for det, kan have sex forskellige steder udendørs.

Gode råd til outdoor sex

Når I har besluttet jer for, at der skal ske noget aktion ude i naturen, er der forskellige ting, der er gode at huske og gøre det klart, både for hinanden men også, så I er sikre på ikke at blive anholdt midt i akten. Det kan være, I lige skal tjekke op på, om I overhovedet må have sex i det område, I har udset jer. Der findes forskellige kort over, hvor det er okay, og hvor man ikke forstyrrer andre eller kan risikere at blive anholdt.

Derudover kan det være en god idé at pakke en lille taske, når I drager af sted. Måske behøver I ikke sige til familien i sommerhuset eller vennerne på ferien, at I skal ud for at have sex, og derfor kan I med fordel også pakke et tæppe, lidt vand og eventuelt nogle servietter og selvfølgelig glidecremen. Så skulle I være good to go.

Tæppet kan desuden være en rigtig god idé, hvis I ikke vil ligge på skovbunden eller få sand alle mulige steder på stranden. Det kan også være, at I fryser lidt, når I er færdige, og så kan tæppet varme jer.

Hvorfor glidecreme er vigtigt

Der findes flere forskellige typer af creme – vandbaseret eller silikonebaseret – og det kan måske være forvirrende, hvad der passer lige til jer. Hvis man bruger det til lidt af hvert for eksempel også sexlegetøj, skal det være det vandbaserede, for det passer bedst til plastikken.

Men glidecreme er vigtigt for, at alting går lidt nemmere. Og det netop derfor kan det være smart at have en tube med, når man drager ud i naturen som par. Måske har man lidt præstationsangst, eller måske er man bange for, at nogen kommer forbi, og det kan måske påvirke ’lysten’ i den forstand, at en af jer ikke producerer safter. Og så kan I bruge glidecreme.

Hvis sexen i naturen opstår meget spontant, når I for eksempel bare er ude at gå en tur, og I kommer i tanke om, at det kunne være lækkert. Så er glidecremen ekstra vigtig. Den kan medvirke til, at det bliver lækkert og glider let, selvom det bare lige skal være en quickie. Og i en sådan en situation har man ikke altid lige tid til at varme hinanden op og gøre helt klar til sammenleget. Måske har I simpelthen bare ikke tid til det.